Stefan Theunissen
Sint Anthonis. Events, cars, nature. Meer info via contact pagina. Graag tot ziens! Van elke foto die op deze website is gepubliceerd berust het copyright en auteursrecht op SPG Photos.

Over mij

Mijn naam is Stefan Theunissen, het gezicht achter SPG Photos.
Woonachtig te Sint Anthonis (N-B) en geboren in 1990.

In 2009 ben ik begonnen met fotograferen en deze hobby liep al snel uit de hand. Vanaf dit begin tot en met eind 2014 fotografeerde ik onder de naam ST Photography. Na een kleine dip in ’t privé leven ben ik sinds 2015 verder gegaan onder een nieuwe naam: SPG Photos. Dit dus tot op heden.

In al deze jaren heb ik best wat ervaring opgedaan in diverse aspecten van fotograferen. Of het nu gaat om het vastleggen van mens of dier, product of (zakelijk)event, auto’s of natuur. Het valt nog ligt binnen mijn kunnen. Overigens, bruiloften is absoluut niet mijn ding, dit is echt een vak apart. Maar geeft u een verlovingsfeest of heeft een mijlpaal in uw huwelijk bereikt en geeft u hierom een feestje? Hit me up! Het kan maar gezegd zijn.

Veel van mijn klussen zijn terugkerend en typerend. Zo verschijnt er elke maand een coverfoto van mijn hand in het dorpsblad ‘Trots Sint Tunnis’ en zijn vele van de op social media geplaatste foto’s van Doe Boerderij ‘An ’t Hoag’ door mij geschoten. Voor verdere referenties verwijs ik u graag door naar de pagina ‘Referenties’ op deze website.

Rest mij u enkel nog veel plezier te wensen op mijn website. Schroom niet en neem gerust vrijblijvend contact met me op via de contactpagina.

Tot ziens met een warme groet,
Stefan Theunissen, SPG Photos